Undgå tab af følsomme informationer

Brugen af e-mail i vores daglige arbejde er helt naturligt, og vi tænker ikke altid over hvilke data vi sender. Derfor kommer vi nogen gange, helt uvidende, til at sende følsomme data som meget let kan havne i de forkerte hænder. Lækage af oplysninger kan let kompromittere firmaets integritet, have en direkte økonomisk konsekvens eller ende med erstatningskrav. Mange firmaer har IT-politikker som dikterer hvordan fortroligt data skal omgås, men hvordan sikre man reelt at disse efterleves?

ScanMailX ScanDLP™ (Data Loss Prevention) gør det let og effektivt at forhindre følsomme informationer sendes via e-mail ud af organisationen. ScanDLP™ kan let blokere for e-mails som indeholder følgende type af data:

 • Personnummer oplysninger
 • Kreditkort oplysninger
 • Økonomiske oplysninger
 • Vedhæftninger

DLP – En nødvendighed for mange virksomheder

Håndtering af personfølsomme oplysninger skal finde sted i henhold til persondatalovgivningen hvilket igen indebærer at personnumre og andre personoplysninger ikke må kommunikeres frit via e-mail. Med ScanDLP kan i forhindre dette og samtidigt informere brugerne om at det strider mod jeres e-mail politikker. 

Let og simpelt konfiguration

Konfiguration af ScanDLP sker gennem vores kontrol panel hvor alle de foruddefinerede regler vises sammen med muligheden for at lave egne unikke regler som passer til selskabets regelsæt.

Simpel Bruger uddannelse

Brugerne bliver informeret hvis de bryder en af de opsatte regler og således sikres mod uforsigtig adfærd i fremtiden.

Fungerer for alle

ScanMailX fungerer sammen med alle former for e-mail platforme såsom Microsoft Exchange, Office 365, FirstClass, Lotus Domino og Google Apps.

Ingen integration

Løsningen er bygget med henblik på at simplificerer vedligehold af en mail løsning, og derfor kræves ingen integration og bruger oprettelser – alt er fuldautomatisk for øget sikkerhed og enkelthed.

INFORMATION SHEET

PROTECTS AGAINST

 • Lækage af følsomme oplysninger

Specifications

 • Filtrering af indhold på basis af emne, e-mail header eller brødtekst
 • Stopper automatisk e-mail med besked til afsenderen
 • Danske regler i form af personnummer (CPR) nummer beskyttelse
 • Beskyttelse mod kreditkort afsendelser
 • Fungerer sammen med Office 365 og Google Apps
 • Konfigureres via ScanMailX Kontrol Panel

OPTIONS

ScanSMTP™ er en utrolig effektiv måde at sikre at dine forretningskritiske e-mails altid havner i modtagerens mailboks og ikke bliver fanget i et spamfilter. Ved at lave udgående filtrering, digitalt signere alle udgående e-mail, håndhæve nogle simple DNS krav samt at have lavet aftaler med de store internationale internet udbydere kan ScanSMTP hæve sandsynligheden for succes væsentligt.

ScanSMTP er også meget velegnet til mindre eller mellemstore firmaer der ønsker at sikre deres mail server mod at havne i DNS blacklister samt reducere sandsynligheden for at deres medarbejderes PC'er bliver udnyttet i BOTNET angreb.