Sikre e-mail leverancer

ScanArchiver™ er en løsning hvorved Jeres virksomhed kan få arkiveret alle indkomne e-mails. Denne arkivering foregår i realtid og vi tager backup af indgående e-mail. Skulle der ske en fejl på jeres mailservere, eller skulle jeres backuprutiner fejle, vil ScanArchiver sikre Jeres virksomhed mod tabte e-mails.

Bliv compliant med fleksibel arkiveringsperiode

Mangeartede offentlige og private organisationer og virksomheder er begyndt at opsætte krav til brugen af e-mail. Der bliver eksempelvis sat krav til, hvor mange år tilbage man gemmer sine e-mails, og hvordan man gemmer dem.

Med ScanArchiver kan jeres virksomhed blive “compliant“, om det så er kravene fra U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), Sarbanes-Oxley eller en tredje organisations krav, I skal overholde.

Ved brug af ScanArchiver kan I selv bestemme retentionsperioden - hvor lang tid jeres e-mail skal være arkiveret. ScanArchiver kan også benyttes i det tilfælde, at en medarbejder er kommet til at slette en e-mail, som ikke skulle have været slettet. I logger blot ind i jeres administrations system og gensender den slettede e-mail - det er nemt.

Simpel genetablering efter nedbrud

Ved traditionel båndbackup kan det være svært at finde en specifik e-mail. De fleste virksomheder genetablerer gårsdagens backup og leder efterfølgende efter e-mailen. Med ScanArchiver kan man søge præcist efter den e-mail, man ønsker og genetablere kun den ene e-mail. Det tager under 1 minut at genetablere en specifik e-mail.

 

Informationsblad

Beskytter mod

  • Sikkerhed mod tab af mail ved nedbrug
  • Realtids backup af alle e-mails - uden forsinkelser
  • Fungerer både for indgående og udgående e-mails

Specifikationer

  • Krypteret overførsel med TLS/SSL 
  • Overskuelig logning for let sporing af e-mails 
  • Fungerer både for indgående og udgående e-mails
  • Fungerer sammen med Office 365 og Google Apps
  • Konfigureres via ScanMailX Kontrol Panel

Tilvalg

Kombinationen af ScanSkikkerMail™ og ScanDLP™ fra ScanMailX sikrer du dig at alt udgåenden mail trafik som kræver SikkerMail krypters og at andre e-mail politikker overholdes.